Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Trach Up: Gina Carano i Rihanna bi se potukle

Trach Up: Gina Carano i Rihanna bi se potukle

Đina Karano (Gina Carano) je jedna opasna cica. Trenutno je po zvaničnim statistikama treća najbolja žena-borac na planeti, a pri tom je u penziji!

Đina je, naime, počela kao šampion tajlandskog boksa (to je ono gde se udaraju kolenima u stomak), da bi nastavila karijeru u mešovitim borilačkim veštinama (MMA) i postala je prva žena-borac čiji je meč uživo prenošen na televiziji. Nastavila je da se bori na raznim takmičenjima i postepeno počela sve više da se pojavljuje na televiziji. Probila se filmom, pa rijaliti serijom (“Ring Girls” i “Fight Girls”), a svima je zastao dah kada se u kompjuterskoj igri (“C&C: Red Alert 3”) pojavila kao ruski snajperista po imenu – Nataša. Ulogom u  visokobudžetnom trileru “Izdaja” (Haywire), Stivena Soderberga (Steven Soderbergh) ušla je u holivudski svet, a kritika je ocenila da: “premda pomalo kruto izgovara tekst, njena pojava na ekranu veoma je moćna, zanimljiv spoj fizičke snage i ljupke ženstvenosti”.

gina Trach Up: Gina Carano i Rihanna bi se potukle

Dama u čijem su se biću stekli i čelik i svila - Đina Karano

Elem, ta Đina Karano hoće da prebije Rijanu (Rihanna). Tačnije, film za koji su angažovali Đinu, “Paklene ulice 6” (Fast & Furious 6) možda će takođe zvati Rijanu da se pridruži glumačkoj ekipi. Na to je Đina izjavila da bi baš volela da se pošiba sa Rijanom, te da smatra da bi to izgledalo opako dobro.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice