Princ Hari (Prince Harry), poznat je kao veseljak i ljubitelj dobre zabave. Ipak, možda je malčice preterao. Naime, pre neki dan bio je u Las Vegasu. No, ni Vegas nije kao što je nekad bio. Ono što se dogodi u Vegasu više ne ostaje samo u Vegasu, već ide pravo na Twitter.

Tek, princ Hari igrao je bilijar u skidanje sa nepoznatom damom. Neko ih je uslikao u poodmaklom stadijumu “igre”, kada su Hari i neznanka prešli na igru “ugrej me”.

hari1 Trach Up: Harry u nevolji

Eto, kao što vidite, ništa strašno, malo su se igrali

Slike su završile na Twitteru, a Harija očekuje stroga kazna od cele porodice, jer ni rođeni bata, a ni kraljica nisu uopšte obradovani skandalom. Optužuju i oficira za bezbednost da je morao da spreči tako nedolično ponašanje. Kao što je neko primetio, nikog nije povredio, nije se opijao, niti je trošio tuđ novac, prema tome, neka ga, nek’ se zabavi.

Šta vi mislite? Nedolično ponašanje trećeg u nizu za nasledstvo krune ili naduvan skandal seksi-zabave običnog mladića…

Izvor fotografija: TMZ


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice