Znate onaj vic kad se sretnu Bond, Džejms Bond i Dam? Van Dam. Klod Van Dam. Žan-Klod Van Dam.

Eto, sad znate. Inače, Van Dam (Jean-Claude Van Damme) mi je uvek bio draži od Slaja i Švarcija (Sylvester Stallone & Arnold Schwarzenegger). Nekako ima taj galski šarm, pa i najgluplje njegove filmove ipak prožima nešto dublje od hamburgera i kečapa Staloneovih i Švarcenegerovih ostvarenja.

Elem, Van Dam sprema novi film “Welcome to the Jungle”, o izletu činovnika jedne kompanije koji žele da boravkom u divljini izgrade timski duh. Izlet se pretvara u pakao preživljavanja, a Van Dam tumači lik Storma Rotčajlda (Storm Rothchild), bivšeg marinca, a sada vodiča.

jean claude 1 Trach Up: Jean Claude Van Damme ima novi brk

Pa to nisu obični brkovi, to su brčetine

No, celu priču u zasenak bacaju brkovi. Gledajte samo kako su divno potkresani, gusti i zakrivljeni. Pa još sa tim bakenbardima, zar nije Van Dam sada mnogo zgodniji? Daju mu ti brkovi neku romantičnu notu 19. veka, zar ne? Volite li brkove? Ili ganjate svoje drage da se briju?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice