Svi su bili pomalo iznenađeni kada je Kejti Peri (Katy Perry) počela da izlazi sa Džonom Majerom (John Mayer). Gospodin Majer je, naime, poznat po tome što se ponaša kao omladinac-pastuv, te je prošao kroz živote i srca mnogih zvezda i zvedzica ostavivši iza sebe pustoš. Evo koga je sve šutnuo Majer:

– Majli Sajrus (Miley Cyrus)
– Ke$ha (Kesha Rose Sebert)
– Vanesa Karlton (Vanessa Carlton)
– Dženifer Lav-Hjuit (Jennifer Love Hewitt)
– Džesika Simpson (Jessica Simpson)
– Minka Keli (Minka Kelly)
– Dženifer Aniston (Jennifer Aniston)
– Kameron Dijaz (Cameron Diaz)
– Tejlor Svift (Taylor Swift)
– Đada de Laurentis (Giada de Laurentis)

kejti Trach Up: Jonh Mayer pokosio Katy Perry

'Ajde mala, glavu gore, dao sam ti bo'nu sad odskakući dalje

Ne znam zašto žene misle da mogu da promene muškaraca, ili bar ovako raskalašnog tipa koji osvedočeno voli samo u gerilskom stilu. Osim toga, Kejti je napravila još jednu tipičnu žensku grešku. Ušla je u vezu s namerom da se zabavi i opusti posle mračnog perioda, a onda se zaljubila i poverovala da će ljubav večno trajati. Isekla je iz slike stvarnosti činjenicu da je gospodin Majer plejboj kome ne pada na pamet da se vezuje ni za koga, pa ni za Kejti Peri.

Kejti je, naravno, slomljena i pati. Džon je, naravno, već snimljen u gradu sa dve nepoznate dame u prilično raskalašnim pozama. Ne znam šta će Kejti da radi, ali Džon, očito, nastavlja pohod. Ostaje samo pitanje, ko mu je još ostao od slavnih damica?

Izvor fotografija: Splash


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice