Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Trach Up: Katie Holmes planirala bekstvo

Trach Up: Katie Holmes planirala bekstvo

Na pitanje zašto se razvode Kejti (Katie Holmes) i Tom (Tom Cruise), neko je odgovorio: “Istekao joj ugovor.” Ova zajedljiva rečenica dobro opisuje kako je javnost doživela ovaj brak. Kao nešto neprirodno, kao nešto toliko neverovatno da mora biti ugovoreno. No, svako čudo za tri dana, pa tako i Kejti pade u zaborav, a isplivale su nove Tomove glumačke bravure i histerična razmaženost male Suri (Suri Cruise).

kejti1 Trach Up: Katie Holmes planirala bekstvo

"Ugh!"

Ispostavlja se da izvori bliski Kejt tvrde da je razvod, tačnije bekstvo, planirala više od godinu dana. Kažu da se osećala kao u horor-filmu, da su je sajentolozi uhodili i da je Tom kontrolisao svaki trenutak i svaku odluku Kejtinog života. Međutim, izvori takođe kažu da se Kejti na bežaniju odlučila kada je shvatila da će Suri imati isključivo sajentološko obrazovanje i usmerenje. Ispada da Kejti ipak jeste malo udarena ako je bila spremna da trpi Toma i opredelila se za slobodu samo da bi spasila ćerku.

U svakom slučaju, Kejti je bacila prsten, otpustila je telohranitelja, vozača i publicistu jer su previše bliski Tomu, a unajmila je čak šest (6) novih telohranitelja, nastavlja da radi i da snima, a u zahtevu za razvod traži isključivo starateljstvo.

Želimo joj puno sreće.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice