Kejti Peri (Katy Perry) i Robert Patinson (Robert Pattinson) su prijatelji. Robert je podržavao Kejti kad se rastala od Rasela (Russell Brand), a eto sad se Kejti njemu našla. Izvori kažu da mu je velika podrška i oslonac, te da ga je savetovala da ohladi malo sa Kristen (Kristen Stewart)  i odseli se.

rob Trach Up: Katy Perry i Robert Pattinson?

Drugari ili "drugari"?

Zanimljivo. Robert je to i učinio, pa izgleda da zaista poštuje mišljenje gospođice Peri. S obzirom na to da se pojavio novi trač koji kaže da je Kristen varala Roberta oko šest meseci i da definitivno nije sve bilo “samo” jedan zagrljaj i poljubac, možda Kejti pokušava da nekako usmeri Roberta “na svoju vodenicu”.

Da li možete to da zamisite? Naivna dobričina i tih momak kao Robert i raskalašna ludija kao Kejti? Mislim, nije da nema sličnosti sa Kristen, obe su ekscentrične. Ipak, Kejti je ljupka, šta god uradi svi kažu, “ajme to je naša mala Katica”, a Kristen šta god uradi svi kažu, “kad će neka dobrotvorna ustanova da je prihvati i skloni negde daleko”.

Šta vi mislite? Da li ima šanse za Kejti i Roberta? Ili će Robert da se baci u mužjačko tugovanje što znači da počne da mlati udom svuda oko sebe i spava sa čime god stigne. Ko zna, možda spopadne Rijanu (Rihanna), jer je ona izgleda dežurna za te slučajeve.

Izvor fotografija: Splash


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice