Ima tih devojaka. Koji iz nekog razloga straše momke. Sve više i više, čini se. Eto, Tejlor Svift (Taylor Swift) je popila korpu putem telefona. A Kejti Peri (Katy Perry) putem imejla. Hej! Zamislite to.

“Poštovana,

s obzirom na to da izlazimo neko vreme i upoznajemo se sve bolje i bolje, primetio sam izvesna ponašanja koja se ne uklapaju u moju zamisao pristojne veze.

Naime, poslednjih nedelja izložili ste se preteranom unošenju alkohola u više navrata. Osim toga odavali ste se besramnom ponašanju koje se uglavnom završavalo povraćanjem.

U tom smislu, moram da vas obavestim da naš odnos od ovog trenutka prestaje,

S poštovanjem,
DŽon Majer”

kejti1 Trach Up: Katy Perry otkačena imejlom

Čuj, draga, nešto ću ti reći... u stvari, poslaću ti mejl vidimo se nekad

Hm… dobro, možda nije baš ovako izgledalo, ali činjenica je da Džon optužuje Kejt da je nenormalna i da preteruje sa žurkama i opijanjem, pa je odlučio da je o tome obavesti imejlom.

Šta vi kažete? Nema opravdanja za raskidanje mejlom ili mislite da neko treba da kaže Kejti da prestane da izigrava Lindzi Lohan (Lindsay Lohan).


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice