Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Trach Up: Kim Kardashian postaje princeza

Trach Up: Kim Kardashian postaje princeza

Ako se sećate, pre nego što je napala Krisa Hamfrisa (Kris Humphries) da je đubre, Kim Kardašijan (Kim Kardashian) je posetila Dubai.

E, pa otkrila nam je da su je tamo spopadali mnogi prinčevi iz Saudijske Arabije. Slali su joj poklone i brojeve telefona, te se kleli da misle ozbiljno. Kim je naravno osetila posebnu povezanost sa izvesnim milijarderom iz te ergele prinčeva. Privukao ju je, verovatno, njegov miris – miris novca.

Izvor blizak Kardašijanovima kaže da je: “Kim muka od toga da bude nečija šugar-mama i da jedva čeka da neko počne da se stara o njoj kako dolikuje”.

Haha, kakva kučketina! Odala se da razvod sa Hamfrisom nije ništa drugo nego propali plan da Kim i njena mama nekog očerupaju! Mogu da zamislim taj dijalog:

– Mama! Šta da radimo, on je bednik, nema ni za jahtu od 30 metara! Mi smo bogatije od njega, mama, osećam se tako iskorišćeno!

– De, de, sine Kimi, smiri se. Naravno da smo bogatije od njega kad sam vas sve i napravila da se što bolje prodajete. Ja sam ti govorila, kćeri moja, nemoj za sportistu oni su spolja gladac iznutra jadac.

– Pa šta ćemo da radimo, ja ne mogu više da jašem hiphopere i pravim se da kućni pornići slučajno završavaju na internetu!

– Sine, da ideš ti lepo u Dubai. Namontiraš se i čekaš da neki milijarder zagrize.

131 Trach Up: Kim Kardashian postaje princeza

Da se blajhala, ponudili bi za nju milion kamila

I stvarno, sad šuškaju na sve strane da je Kim napecala tog nekog, za sada neimenovanog, princa.

Samo joj niko nije objasnio da Saudijci tako žive, što rade sa strankinjama ono za šta domaćim devojkama leti glava. Da im je stil da se šetkaju sa poznatima. Teško da će biti neka svadba od tog njenog princa. Kim je naprosto objavila istinu o sebi, da je animir-dama visokog reda. Molim, molim, nemam ništa protiv bilo koje vrste prostitutki. Težak je to posao, a treba i to umeti, je l’ da?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice