Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Trach Up: Kim Kardashian za gradonačelnicu

Trach Up: Kim Kardashian za gradonačelnicu

Gostujući u rijaliti šou emisiji kod Kloi (Khloe Kardashian), Kim K (Kim Kardashian) izjavila je sledeće:

“Znaš, seko. Odlučila sam. Postaću gradonačelnica Glendejla. Pošto moraš biti stanovnik tog predgrađa Los Anđelesa, ima da kupim kuću tamo i za jedno pet godina ima da budem gradonačelnica, šta kažeš?”

Ova izjava izazvala je burne reakcije koje su polarizovale javnost.

Političari, i sami poreklom Jermeni, pohitali su da joj čestitaju i da je podrže u toj odluci. Rafi Manukijan (Rafi Manoukian), član gradskog odbora kaže: “Podržao bih je, mislim da bi bila sjajna gradonačelnica”. Bivša gradonačelnica i odbornica Ara Najarian (Ara Najarian) čak joj je ponudila mesto šefa gradske kancelarije kako bi se bolje upoznala sa pojedinostima posla u gradskoj skupštini.

S druge strane, građani su zgroženi i nije im nimalo smešno što je kretenka tek tako odlučila da postane političarka. “Glendejl je moj rodni grad, potresena sam”, izjavila je anonimna građanka. “Pa, ta žena nikad ništa nije radila u životu, nek nađe sebi neki drugi grad u kome će da se uči politikovanju i radnim navikama!”, besna je druga građanka. “Kako bi bilo da prvo završiš srednju školu? I da prestaneš da se petljaš u ono što ne razumeš. Gradonačelnika biraju odbornici, a posao u gradskoj skupšini upravo je to – posao! Moraćeš da radiš, skotino!”, izjavio je jedan uzrujani građanin. “Ja sam se iz tog grada iselila. Ali svejedno, ne brine me toliko mogućnost da ona postane gradonačelnica, koliko moronski političari koji je u tome podržavaju”, kaže zabrinuta građanka.

Eto, Glendejl je možda selendra u američkim okvirima (tek nešto ispod 200,000 stanovnika), ali građani prepoznaju budalaštinu i neće da je trpe.

kimk Trach Up: Kim Kardashian za gradonačelnicu

Ne samo da nećeš biti nikakva gradonačelnica nego su ti i te pantalone ružne


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice