U Njuorku, u ulici Čelzi, nedaleko od mesta na kome Suri vežba gimnastiku, luksuzni automobil Mercedes-Benz, vlasništvo Kejti Holms (Katie Holms) dobio je gadan udarac u zadnji deo od kamiončine gradske čistoće. Od milošte nazvani “đubretar” zveknuo je automobil u vreme kada su Kejti i Suri mogli da budu u blizini, zbog čega se novinarska industrija tračeraja kune u sve da sudar svakako nije puka slučajnost niti obična nesreća, već proračunati napad.

ranjei Trach Up: Ko pokušava da ubije Katie Holmes?

Ozbiljno oštećen automobil

Ali, to su samo gluposti. Pa, ko bi želeo da ubije Kejti Holms? To nikako ne može biti izvesna para-religijska organizacija kojoj pripada njen bivši muž, jer svi znamo da kada bi se dogodilo da naude glumici, policija bi se obrušila na njih kao tona cigala (joj što volim ovaj izraz – obrušiti se kao tona cigala). A možda i ne bi, zavisi od toga da li su i šefovi policije Njujorka u istoj družini kao i bivši muž Kejti Holms. Šta vi kažete: nepažnja majstora koji tera glomaznu mašineriju ili proračunat pokušaj ubistva?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice