Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Trach Up: Kraljevske gaće

Trach Up: Kraljevske gaće

“Baron” Džozef de Bičke Dobronji (Baron Joseph de Bicske Dobronyi), zvani Sepi (Sepy), bio je poznati plejboj iz okoline Majamija. Da bih vam ilustrovao kakav je veseljak Sepi bio, otkriću vam da je 1972. godine baš u njegovoj vili snimljen deo kultnog pornića “Duboko grlo” (Deep Throat).

Elem, Baron je posedovao gaćice kraljice Elizabete II (Queen Elizabeth II), koje je navodno dobio od prijatelja, a ovaj ih je zatekao u privatnom avionu kojim je kraljica 1968. letela za Čile. Zašto bi kraljica ostavila gaće u avionu, nikom, za sada, nije jasno.

qe1 Trach Up: Kraljevske gaće

To su kraljevske gaćerone! (Izvor: TMZ.com)

Tek, Baron je preminuo, a organizacija koja se bavi upravljanjem njegovim imanjem, “Dobronyi Estate”, htela je da, po želji pokojnika, proda gaćice na aukciji. Britanska aukcijska kuća prekršila je dogovor i odbila da proda predmet o kome se radi, zabrinuta ne toliko za ugled, koliko za odgovor kraljevske porodice.

asdf Trach Up: Kraljevske gaće

Vez, dokaz autentičnosti (Izvor: Dobronyi Estate via e-Bay)

“Dobronyi Estate” potom je odlučio da gaće iznese na e-Bay i tako sada ceo svet (pa i vi, da, baš vi) ima priliku da postane ponosni vlasnik kraljičinog donjeg veša, za samo $4,000!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice