Kris Hamfris (Kris Humphries) tuži Kim Kardašijan (Kim Kardashian) da mu je uništila život, te se brakorazvodna parnica nastavlja. Kris Hamfris je u škripcu jer se doznalo da je tokom braka viđao svoju bivšu devojku Majlu Sinanaž (Myla Sinanaj). Ispostavlja se da je njegov glavni tužbeni povod (to što mu je život uništen time što se Kim igrala njegovim osećanjima), prilično tanak u svetlu novog svedoka, Majle.

No, svedok je otkrio nove pojedinosti o gadnosti Kardašijanovih. Navodno, kako je Hamfris pričao Majli, mama-Džener je naredila da se snimi seksi-snimak koji bi bio pušten u pravom trenutku pre nego što krene rijaliti-šou. To manje-više nije nepoznato, ali gadost koju Hamfris uvodi jeste da je mama-Džener pregledala prvi snimak, odbacila ga jer nije dovoljno zanimljiv, te dala upute Kim kako da sledeći snimak bude uzbudljiviji.

kim1 Trach Up: Kris Jenner režirala seksi snimak

Ijao, mama, pa kako TO da mu radim?

Bljaaak?!?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice