Nekako mi je skroz bljak kad poznate pevaljke snime film o sebi ili za sebe. Znate ono kao Madona (Madonna) što se pojavljivala u raznim treš-trilerima i kojekakvim kvazi-zabavnim filmićima. Mislim, kad glumci pevaju, ‘ajd i božepomozi, ali dobar stas i glas često nisu dovoljni za uzbudljivu glumačku karijeru (čast izuzecima, Stinže (Sting) u tebe gledam).

Elem, Robert Rodrigez sprema nastavak filma “Mačeta” (Machette) pod naslovom “Machette Kills. Već je počeo sa ludim kastingom, pa se šuška da će se u filmu pojaviti i Mel Gibson (Mel Gibson) i Čarli Šin (Charlie Sheen).

lala Trach Up: Lady Gaga kao La Chameleon

Teško da će biti nešto od prolazne epizode, ali neka i nje u filmu

Snimanje sa Lejdi Gagom (Lady Gaga) već je obavljeno, a plavuša će se naći u ulozi opasne cice La Kameleon (La Chameleon). Kao što se sa postera vidi, posredi je nekakva noir-opasnica sa pištoljem i vučijim krznom.

Izvor fotografija: Hitflix.com


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice