Lejdi Gaga (Lady Gaga) odlučna je da šokira javnost, tim pre što se nalazi pod teškim udarom Madone (Madonna) koja bi da je i dalje na vrhu.

U svetu u kome niste poznata ličnost ako nemate bar jedan parfem (Paris Hilton ih ima 15), Gaga pomalo kasni sa ovim izdanjem. Tek, pre više od godinu dana najavila je da će preparat iz njene kolekcije imati miris sperme i krvi.

ŠKK? (prevod engleskog izraza WTF)

Srećom, parfem ne miriše kao što je obećala, već ima u sebi mirise beladone, orhideje, tamjana, kajsije, šafrana i meda. Naziv mirisa je “Fame”, ali šok nije izostao. U proizvodu je uzorak Gagine krvi ili tako nešto. Evo šta je izjavila:

“To je iz mog uzorka krvi, pa je isto kao da me nosite na koži. Htela sam da se dobije taj utisak sperme i krvi, pa otuda zabluda da će parfem mirisati tako. Ali molekularna struktura je u njemu, a zapravo miriše na kurvu visoke klase.”

fjem Trach Up: Lady Gaga lansirala parfem od sopstvene krvi

Blek fluid, znači da je parfem crne boje, a na koži je, valjda, proziran

Šta god ti kažeš, sestro.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice