Teri Ričardson (Terry Richardson), poznati fotograf slavnih, radio je vreli sešn sa Lindzi Lohan (Lindsay Lohan), i to više puta. Koliko vreo? Pa, poprilično, s obzirom da su jednom prilikom završili u krevetu. On blizu 50, ona upola toliko – idila!

A onda se ona navrzla i hoće još. Totalno je odlepila, zove ga, šalje poruke, kuca na vrata. Ne bi se o ovome doznalo da Teri nije ispričao  za jedan internetski magazin da ne zna šta da radi s njom. Vajkao se da ne može da je se otarasi. Da mu je vrlo neprijatno jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja i ne može da nađe način da je se reši. Još kaže da nema ništa ružnije od očajne žene…

E, pa, đubre jedno matoro! Džentlmen o tome ne razgovara ni sa prijateljima, a kamoli sa nekim tamo novinarima. Zar ne znaš, svinjo matora, da je čast dame na prvom mestu? Neka je ta dama i bivša narkomanka, a sadašnja nimfomanka, o kvalitetima dame u čijim si čarima uživao nikada se ne raspravlja. Bilo ti je slatko dok je bilo rke-koke, a sada se kao baba tužakaš javnim glasilima.

linsi Trach Up: Lindsay Lohan proganja slavnog fotografa

Reči nemam

U stvari, imam: “Crk’o dabogda!”


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice