Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) pozvana je u Belu kuću na svečanu večeru organizacije novinara (White House Correspondents’ Association). Novinari koji pokrivaju događaje iz Bele kuće udruženi su u ovaj sindikat i još od 1920. svake godine upriliče svečanu večeru na kojoj prisustvuju predsednik i potpredsednik Amerike. Svake godine pozivaju nekog iz javnog života. Jednom prilikom zvali su Ozija Ozborna (Ozzy Osbourne), pa Kim Kardašijan (Kim Kardashian), a ove godine, eto – LiLo.

lilo01 Trach Up: Lindsay Lohan u epizodi Bela kuća

LiLo je uspela, čestitamo!

Naravno, mučena Lizni nije uspela da stigne na večeru, jer se razvalila pre toga i nije mogla da se pokupi.

Čekajte! Sveže vesti! Lizni me Lahko je ipak uspela da se našamara, popije jaku kafu i pozajmi privatni avion da doleti u Vašington.

E, sad. Ostaje nam samo da osluškujemo Twitter za slučaj da se pojavi nova vest “Lindzi nestala sa bocom šampanjca u ruci”, “Lindzi lapće iz predsedničkog toaleta”, “Lindzi i KimK ljube se da privuku pažnju Baraka Obame”, “Lindzi sa špagetama na glavi umesto perike peva Obami ‘Happy Brithday Mr. President'”.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice