5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Trach Up: Lindsay Lohan u nevolji ili ne?

Trach Up: Lindsay Lohan u nevolji ili ne?

Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) naša je omiljena glumica. U suštini svako od nas je pomalo Lindzi Lohan, zar ne? Evo kako. Ono krene ti dobro, a onda se nekako sapleteš. Pa, ustaneš i ideš dalje. U međuvremenu izgledaš kao da su te tukli motkama, pa se oporaviš i opet ličiš na sebe i sve zaseniš i pitaju se oh, zašto nismo videli da je onda tako divna u stvari. I onda se ispovraćaš na svoj uspeh i tako sve u krug.

Naša draga Lindzika je u onoj donjoj fazi, izgleda.

Hotel “Chateau Marmont” proterao je Lindzi zbog neplaćenih računa u iznosu od 46.350.04$. Naime, draga Lin je u hotelu odsela 47 dana i za to vreme popila i pojela 3.145.07$ iz minibara (prvog jula čak 502.43$). Popušila je 49 paklica cigareta, od kojih svaka košta 14$. Potrošila je sveća u iznosu od 100$. Smazala je 1.992.07$ u hotelskom restoranu i 685.96$ u sobi.

lindzi Trach Up: Lindsay Lohan u nevolji ili ne?

Taman kad joj krene dobro, ono čabar

Ne valja ti pos’o, devojčice. Da je bar ovo jedina glupost koju je počinila…

Naime, optužena je da je sa kućne žurke maznula 100.000$ u nakitu. Tip, domaćin žurke, uredno je krađu prijavio policiji koja je ispitala Lindzi i zaključila da jeste maznula koješta, ali da to nije ništa strašno. Baš tako. Na kraju je ispalo da vlasnik nakita nije upro prstom u Lindzi, a dodatni svedoci se nisu pojavili. Na pretresu je utvrđeno da je Lindzi samo “pozajmila” nekoliko hiljada dolara, iPod, par sunčanih naočara i ključeve od kola i od kuće. I opet ništa.

Ima više sreće nego pameti, šta vi kažete.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice