Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Trach Up: Ludilom protiv razvoda

Trach Up: Ludilom protiv razvoda

Kad su se rastali Ešton (Ashton Kutcher) i Demi (Demi Moore) zlobnici su uživajući pratili sunovrat matorke. “Eno je drogira se, ne može bez njega, nedostaje joj njegova mladost. Eno je jede tortu u obliku penisa na zabavi naduvanih tinejdžera. Pukla je.”

A u stvari, niko nije ispratio genezu Eštonovog ludila.

Taj tipus je krenuo prvo da muva neke poluanonimke koje liče na Demi Mur (iz mlađih dana). Onda je spopao Rijanu (Rihanna) koju je sapleo u trenutku slabosti kada je malo reći da je bila laka ženska. Onda je stavio kaubojski šešir i iznervirao sve kantri pevače. I na kraju balade, kao svaki kretenski mužjak u njegovim okolnostima – prebrao po telefonu koga od bivših može da zove. Izvukao je Milu Kunis (Mila Kunis) koja je pristala, Bog te pita zašto.

Elem, mislim da je Mila riba na mestu, ne samo zato što je Ukrajinka već zato što se u mnogim prilikama dokazala kao otresit i čvrst karakter. Stoga me čudi što se spanđala sa Eštonom.

Paparaci su ih lovili poslednjih nedelju dana. Osim što su izlazili na celodnevne dejtove, posećivali su se noćom, vozikali, mazili u polutami restorana, jeli su suši i kupovali nameštaj (?).

demi Trach Up: Ludilom protiv razvoda

Mila Mila i kršni Kučer

Tja. Ne mislim da je Ešton neki megakreten, čak smatram da nije loš tip. A i Mila je kul. Nek im je sa srećom, ali sve mi se čini da je ovo samo faza posle koje ide supermensko opijanje, lupanje na Demina vrata uz krike: “Ne mogu da te zaboravim!”


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice