Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Trach Up: Ne možete se ljutiti na Karla

Trach Up: Ne možete se ljutiti na Karla

Karl (Karl Lagerfeld) nazvao je Adel (Adele) “malko predebelom”. Istina, dodao je da “ima lepo lice i divan glas”.

Da li je to Karl postao mekan i osećajan? Jeste da možemo da se sporimo oko toga da li je “malko predebela” uz “lepo lice i divan glas” pokuda ili pohvala. Pokušaj da ublaži udarac ili iskreno mišljenje čika Karla.

Doduše, kad pročitate šta je sve izjavio za ostale, Adel je dobro prošla.

Za britansku kraljicu rekao je: “Liči na svoju baku, samo se malo više smeje. I dopada mi se promena stila, više liči na sebe – šta god to bilo”.

I Grčku je opleo: “Grčka mora da radi na imidžu. Svi ih vide kao pokvarenjake, pa im niko neće dati novac. Moraju da izgrade poverenje. Niko ne želi da Grčka nestane sa lica zemlje, samo imaju baš ogavne navike. Kao i Italijani.”

O Lani Del Rej (Lana Del Rey): “Izgleda kao moderna pevačica. Na fotografijama je lepa. A kao neki robot je, sa svim tim implantima.”

Ruse je dohvatio: “Da sam žena u Rusiji, bio bih lezbejka. Muškarci su im ogavni. Ima lepuškastih kao što je dečko Naomi Kembel (Naomi Campbell), ali inače tamo su najlepše žene i najužasniji muškarci.”

O srednjem prstu: “Brzo se danas poteže srednji prst, to nije lepo ponašanje. Svi to rade, više nije ni zanimljivo. Samo je ružna navika. Danas u časopisima, 50% su droce, a 50% trudnjače.”

Za predsednika Amerike: “Obama bi trebalo da pobedi na izborima i to samo zbog gospođe Obama. Čarobna je. Ništa je bez nje. Istina, ona nije neka modna pojava. Kada su zamerili da joj je haljina pretesna odgovorila im je: ‘Šta je, zar ne volite moje veliko crnačko dupe?’ Obožavam je.”

lagerfeld Trach Up: Ne možete se ljutiti na Karla

Eh, dobri stari Karl. Malo je smekšao, šta kažete?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice