Drama oko razvoda Kejti Peri (Katy Perry) i Rasela Brenda (Russel Brand) traje već neko vreme. Mediji se frljaju optužbama, te Rasel je ženskaroš, te Rasel je žigolo, hoće njenu lovu. Mučenik se branio objašnjavajući da je Kejti lujka koja neprestano ide na zabave, opija se i razvaljuje od droge i mišićavih sportista.

Sad kad je došlo do overavanja brakorazvodnih dokumenata, ispostavlja se da par nije potpisao predbračni ugovor. To znači da, po zakonima Kalifornije, sav prihod koji su stekli dok su živeli zajedno moraju da podele na ravne časti. Premda Rasel nije siromašak (procenjuje se da je vredan jedno šest miliona dolara), Kejti ga šije višestruko (njena zarada za godinu dana braka iznosi 44 miliona dolara).

katyrussell Trach Up: Neće njen novac

Ne da neću tvoj novac - neću ni da te gledam

No, razvod je protekao u miru, a Rasel je ispao lafčina, jer neće njen novac i ne želi da je uznemirava u trenucima potištenosti koji slede posle rastanka. Sad Kejti na miru može da ide na žurke i trlja se o mišićave igrače američkog fudbala. Nisam bezobrazan, nego je Kejti već snimljena da se muva sa Timom Tebouom (Tim Tebow).


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice