Znate li šta je seksting (sexting)? To je današnja verzija sajberseksa, kad dvoje razmenjuju provokativne SMS-ove.

Elem, Biber je optužen upravo za taj zločin.

Selena Gomez (Selena Gomez) snima film “Spring Breakers”. Na snimanju ju je posetio dečko, Džastin Biber (Justin Bieber). Tamo je susreo Vanesu Hadžens (Vanessa Hudgens).

van Trach Up: Nevaljali Bieber

To je ta špica što će Seleni da skine dečka

Tu počinje ljubavni triler.

Džastin kao opsednut priča o Vanesinoj lepoti, glasu, nadarenosti, kako je ljupka i štatijaznam. E, prva greška. Selena je tu već nakostrešena. Kako i ne bi, kad je Vanesa pljunuta Selena, samo nije tako uštogljena.

Što dokazaše i SMS-ovi. Vanesa i Džastin počeli su da se dopisuju, a od “ćao, ćao” vrlo brzo došli su do “noćima sanjam tvoj čvrsti stomak”. Kad je to doznala Selena, optužila je Biberka za prevaru (kako i ne bi), te mu zapretila da će ga pedalirati iz života ukoliko ne prestane da se dopisuje sa zlom sestrom bliznakinjom (Vanesom).

bb Trach Up: Nevaljali Bieber

"Blamiraš me, još me i varaš, majkemi ću da te štunem", "Fakof!"

Tek, deluje kao da Biber ne haje mnogo za Selenine pretnje i da je sav zabalavio za Vanesom. Možda je to razlog zašto se Selena u poslednje vreme razdrljila i fotografiše oskudno odevena. Pa jes’, logika, šta da radiš kad dečko gleda drugu, nego da se isprsiš, a? Šta vi kažete, dame moje?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice