Nekako, kada sam čitao komentare drugarica na Facebooku o tome kako nema muškaraca, kako nema muškaraca, kako nema muškaraca, isprva sam se osećao kao providan, a posle sam mislio da su samo zagorele, a onda vidim stvarno nema muškaraca.

Eno, je l’ pre nekoliko meseci Šinejd O’Konor (Sinead O’Connor) kukala da hoće muškarca, dala oglas, propisala poželjne odlike, još kazala ma pristaje i na jednu noć, samo da ga ščepa.

Evo sad i Kortni Koks (Courteney Cox). Zvao je Hauard Stern (Howard Stern) da joj da telefonski intervju uživo na radiju. Kaže žena lepo: niko je neće, niko je ne muva, ništa joj se ne događa. Nije osetila muško već godinu i nešto dana. Čak je i bivši muž, koji ima novu devojku, koja liči na bivšu ženu – e, samo da primetim, bivši muževi su seronje – dakle, došlo je dotle da je i Dejvid Arket (David Arquette) savetuje da izađe malo i da se u promet. Priznala je da nije društvena i da se nada da će se uskoro ipak nešto dogoditi.

wenn3719867 Trach Up: Niko neće Courteney Cox

Kortni Koks, aj lav ju, jor so hot, on det šou!

Nego šta će, odma je zovem, je l’ zna neko njen broj telefona? Pomozimo ženi!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice