Proslava otvaranja muzeja Metropoliten održava se svake godine pod pokroviteljstvom instituta za kostimografiju pri muzeju. Uz nadimak “Oskar istočne obale” ovaj događaj privlači pažnju svih poznatih i slavnih, jer je prilika da se dame pokažu u najboljem svetlu, te da se frkne koja uvreda na račun onih čija modna kombinacija neslavno propadne.

Ko je sve bio, doznaćete u izveštajima iz naše rubrike Fashion Police, a ovde govorim o tome koga NISU pozvali, tačnije kome su ZABRANILI da se pojavi.

To me sve podseća na onu priču kad su u bajkovitom kraljevstvu pravili bal, i došle tri dobre vile, a onu zlu sestru nisu zvali, pa kad se pojavila, napravila im čarlamu.

Ovde se to nije dogodilo, ponajpre zato što je ulaznica koštala 25,000$, a zatim i stoga što je dobra vila Ana (Anna Wintour) nije pozvala, čak je i zabranila da se zla vila pojavi.

Reč je, naravno, o Kim Kardašijan (Kim Kardashian) i njenoj sviti. Kao i svaka dobra lisica, Kardašijanka je izjavila da je imala posla u Los Anđelesu i da ne bi ni došla, ali izvori bliski ovom klanu kažu da bi sve dala da je mogla da se pojavi. Iz Aninog tabora trepću i iščuđavaju se u fazonu: “Šta ima ona da dolazi, ovo je mesto za slavne ličnosti i elitu, a gospojica K je obična fljonfara kojoj nije mesto na kulturnom događaju ovog nivoa.”

ee Trach Up: Pogodite ko nije bio na balu?

"Taj vaš bal me uopšte i ne zanima"

A osim toga, Ana bi dobila fras da je ugleda, a zatim i dobra vila Gvinet (Gwyneth Paltrow), za koju se priča da se zagrcnula šampanjcem, i blago podrignula kada je neko na balu pomenuo Kardašijanove.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice