Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Trach Up: Pogodite ko nije bio na balu?

Trach Up: Pogodite ko nije bio na balu?

Proslava otvaranja muzeja Metropoliten održava se svake godine pod pokroviteljstvom instituta za kostimografiju pri muzeju. Uz nadimak “Oskar istočne obale” ovaj događaj privlači pažnju svih poznatih i slavnih, jer je prilika da se dame pokažu u najboljem svetlu, te da se frkne koja uvreda na račun onih čija modna kombinacija neslavno propadne.

Ko je sve bio, doznaćete u izveštajima iz naše rubrike Fashion Police, a ovde govorim o tome koga NISU pozvali, tačnije kome su ZABRANILI da se pojavi.

To me sve podseća na onu priču kad su u bajkovitom kraljevstvu pravili bal, i došle tri dobre vile, a onu zlu sestru nisu zvali, pa kad se pojavila, napravila im čarlamu.

Ovde se to nije dogodilo, ponajpre zato što je ulaznica koštala 25,000$, a zatim i stoga što je dobra vila Ana (Anna Wintour) nije pozvala, čak je i zabranila da se zla vila pojavi.

Reč je, naravno, o Kim Kardašijan (Kim Kardashian) i njenoj sviti. Kao i svaka dobra lisica, Kardašijanka je izjavila da je imala posla u Los Anđelesu i da ne bi ni došla, ali izvori bliski ovom klanu kažu da bi sve dala da je mogla da se pojavi. Iz Aninog tabora trepću i iščuđavaju se u fazonu: “Šta ima ona da dolazi, ovo je mesto za slavne ličnosti i elitu, a gospojica K je obična fljonfara kojoj nije mesto na kulturnom događaju ovog nivoa.”

ee Trach Up: Pogodite ko nije bio na balu?

"Taj vaš bal me uopšte i ne zanima"

A osim toga, Ana bi dobila fras da je ugleda, a zatim i dobra vila Gvinet (Gwyneth Paltrow), za koju se priča da se zagrcnula šampanjcem, i blago podrignula kada je neko na balu pomenuo Kardašijanove.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice