Znate šta, pun mi je džak krompira ovih Kardašijanovih (Kardashians).

Sad se digla drama oko toga ko je pravi otac Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian). Naravno, matora Dženerka (Kriss Jenner) se pravi blesava, kao ne zna tačno ko je, kao otkriće se na televiziji u specijalnoj emisiji posvećenoj njihovom porodičnom ludilu. Mada, kako su počeli da se pojavljuju u javnosti ljubavnici mame Džener, ispada da se stvarno možda bakutaner i ne seća ko je ćaća male Kloi.

Kylie Jenner Twitter Trach Up: Potvrđen otac Khloe Kardashian

Otkad je fotka na Twitteru dokaz?

Elem, pojavila se nekakva fotografija sa komentarom na Twitteru kao neosporni dokaz da je otac “bivši frizer” Kris Džener, izvesni Aleks Roldan (Alex Roldan). Tipus na fotografiji zaista liči na Kloi, a i ona na njega.

Jedino što je malo čudna poza. Mislim, ako stvarno nije znala ko joj je otac sve ove godine, zašto deluje da su prilično bliski. Ja da sam riba, ne bih dao nekom sedom matoranu da me drži oko struka, sto puta nek mi je otac (koga nisam videla u životu).

Ma, Kardašijani, bljuckam se na vas. A ti mala Kloi, sad kad znaš da nisi ni Džener ni Kardašijan nego Roldan, beži od ludaka što te noge dalje nose!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice