Možda je samo prvoaprilska šala ili pokušaj da se Gvinet (Gwyneth Paltrow) našali na svoj račun. Cenimo pokušaj, ali s njenim prethodnim akrobacijama iz sveta elitizma, nismo sasvim načisto.

Naime, mila plavojka objavila je “lak i brz recept za zaposlene majke” poput njene “prijateljice od poverenja”, Viktorije Bekam (Victoria Beckham). Posredi je pasta od prepeličijih jaja sa crnim tartufima.

Naravno, kad pročitate da jaja moraju biti od prepelica uzgajanih na organskoj hrani i izlegnuta na farmi u okviru sedam milja od stana, te da je brašno posebno italijansko, kao i sir koji mora biti sa određene farme u parmskoj oblasti u Italiji. Nekako, to je nagoveštaj da je posredi šala, koja se nekako usiljeno nastavlja do kraja članka objavljenog u “L.A. Weekly”-ju.

gvinet Trach Up: Prvoaprilska šala Gwyneth Paltrow

A, znači šalila si se za klistir od trista dolara, a nisi za tartufe, ili beše obrnuto?

Bravo Gvinet, prava si lafica. Provalila si da se narod smeje tvojim preporukama za klistir od trista dolara, predlozima za provođenje dana zaljubljenih, mudrim savetima i izjavama da ste paori ako ne jedete isključivo organski uzgajanu hranu, pa si odlučila da se našališ na svoj račun. Bravo još jednom. Redak je to dar.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice