Kada su se venčavali Tom Kruz (Tom Cruise) i Kejti Holms (Katie Holmes) bilo je šuškanja da je to sve nameštaljka i da postoji niz razloga zbog kojih Tom želi da lažira venčanje.

tomkejt Trach Up: Razvode se Tom i Katie

Iz vremena dok su bili srećan par

Neke od teorija zavere govorili su da je Kejti plaćena da mu bude žena zato što:

A) je Tom peder.
B) je Tom zapravo vanzemljac u obliku guštera.
C) želi da izrodi potomke
D) sve navedeno

Posle je došla Suri (Suri Cruise) i tračevi su zamrli, a Kejti su jedno vreme nazvali glupačom što daje izjave pokorne žene kojoj samo nedostaje veo, ali uskoro je i to utrnulo. Nekako se narod naviknuo na to da Tom leprša, a Kejti izigrava mamu najrazmaženijem derletu u Holivudu.

I eto, danas Kejtin advokat Džonatan Volf (Jonathan Wolfe) daje izjavu da se par razvodi i da je posredi lična stvar Kejti i njene porodice, te da je u centru pažnje ćerka i njena dobrobit.

Kejti i Tom na gomili vrede oko trista miliona dolara, ali većina novca potiče od Tomovih poslova. Potvrđeno je da par ima predbračni ugovor, ali nije još jasno da li će i kako deliti imovinu.

Poslednji put smo ih videli zajedno u februaru ove godine, a Kejti nije išla na premijeru filma “Rock of Ages”.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice