Mastilo se još nije osušilo na dokumentima za razvod, a internet već bruji da se Rasel Brend (Russell Brand) vratio starim navikama. U prevodu, obrće po pet-šest cura na dan. No, to su samo gnusne glasine.

oriela 500x727 Trach Up: Russell Brand ne gubi vreme

Rasel bira rasnu Latinku pre nego koščatu Štrumpfetu

Predstavljamo vam njegovu novu devojku. Dama se zove Orijela Medelin Amieiro (Oriela Medellin Amieiro). Slikarka je i glumica. Uhvaćena je kako se iskrada iz Raselovog stana.

O sebi kaže: “Istražujem osećanja krivice, čulnosti i seksualnosti, te represije iz ženske perspektive. S obzirom na to da živim u vreme kada su granice između polova zamućene, radovi su mi puni protivrečnosti. Prikazujem snažne žene i njihov unutrašnji nemir, kao i nežne, osećajne muškarce.”

Eto, slaže se. Ona seksi Meksikanka, on mužjak nežne konstitucije. Trač kaže da su se upoznali na časovima joge, pa, drage dame, ako vas zanima muškarac Raselovog tipa, možda vam se posreći.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice