Evo šta kaže trač zasnovan na porukama sa Twittera novinarke iz Londona, Lori Peni (Laurie Penny) koja se obrela u Njujorku na pešačkom prelazu:

“Prelazila sam 6. aveniju noseći novu ružičastu periku. Nisam pogledala na pravu stranu, jer ovde voze drugačije nego u Londonu. Mogla sam da poginem, da me nije povukao Rajan Gosling (Ryan Gosling). Nije rekao: “Hey, girl”, rekao je: “Hey, watch out!”

rajan Trach Up: Ryan Gosling superheroj

Sad ću sve da vas spasem, samo da zavrnem rukave

U magnovenju ne bih ni skapirala ko je ljupki mačo-anarhista da mi jedna devojka koja je stajala do mene nije odbrusila: “You lucky bitch!” Učinilo mi se da je mladić neki propalitet, ali onda sam skapirala da takvi ne bi nosili pantalone i košulju od džinsa, posebno ne firmirane.”

Kakav tip. Još malo pa ćemo čuti da je sprečio pljačku banke, rasplakao teroriste i naterao ih da se pokaju ili izvukao omanju balkansku zemlju iz krize.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice