Žene širom sveta pokušavaju da se ulepšaju.

Šta sve ne rade da bi u svakom trenutku izgledale bajno.

Ne i Rebeka Romijn (Rebecca Romijn)! Obratite pažnju, odavno se razvela od gospodina Stamosa, pa je i prezime otfikareno.

rebeka Trach Up: Šminke bez

Rrrrrrr... Rebeka!

Elem, Rebeka će uskoro napuniti četrdeset i još izgleda bajno, čak i kad je raščupana, raspojasana i noktiju namazanih u crno. Ček, ček. Št to znači, uskoro će napuniti četrdeset, a još…

Znate, kad se ovako piše o poznatim i slavnim, ispada da se od devojaka očekuje da čim zagaze u tridesete počnu naglo da propadaju, a čim prevale četrdesetu, da se onako smežuraju kao šljiva u sušnoj godini. Dotle smo došli da se četri banke smatraju “dubokom starošću”, kao da živimo u vremenu pre nove ere…

Srećom, ovo je 21. vek. Tako da drage dame, ne brinite se. Možda nećete izgledati kao Rebeka, ali definitivno vam se neće dogoditi nekakvo apokaliptično propadanje kad se približite njenim godinama.

To je samo na estradi tako. S obzirom da mnogi provode godine u grehopadnom promiskuitetu, orgijama alkohola, droge i plastične hirurgije, prirodno je da se ofucaju čim prevale dvaj’es petu.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice