ŠKK? (slobodan prevod onog američkog WTF)

Ko je Stanija Dobrojević? Ovlašno se sećam da je neka cica što se slikala, imam maglovitu viziju nekih sisa na plaži, tuča u “Survajvoru”, ali ne mogu da se setim ko je? Odlazim na Stanijin zvanični sajt. Otvaram biografiju (na ćelavoj latinici), a onda vidim vesti: “Ošamarila…”, “Žestoki okršaj…”, “Perverzno…”, “Tuča…”, “Diskvalifikovana…”

stanija Trach Up: Stanija se udaje

Stanija Dobrojević i Rus Vladimir

Elem, ova dama vrele krvi odlučila je da se skrasi, te nam je najavila da na jesen planira svadbu. Udaje se za dugogodišnjeg dečka (zar nije pričala da je slobodna?) Vladimira poreklom iz Rusije. Počeli su i da žive zajedno u njegovom stanu u Atlantik Sitiju. Gospodin Vladimir Rus bavi se fitnesom i navodno je vrlo dobar u tome (meni deluje sasvim fit, a vama?). Još nisu odlučili da li će živeti u Americi ili Rusiji.

Gde god da odu, nadam se da će im biti lepo.

Izvor fotografija: Svet.rs


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice