Nije se pošteno završilo, a sad se priča o tome da krene sve ispočetka. Šta, šta? Pa, “Sumrak saga” (Twilight Saga)! Zašto? Kako?

Evo ovako, Stefani Majer (Stephanie Meyer) želi da obeleži petogodišnjicu franšize “Twilight” tako što će – sve filmove snimiti ispočetka. Rob Fridman (Rob Friedman), predsednik producentske kuće koja je radila “Sumrak sagu” kaže da tako nešto nije u planu, ali da će – ukoliko to Stefani bude želela – podržati sve napore da se serijal filmova obnovi.

Možda je hiperprodukcija došla do tog stepena da pravimo novo pre nego što se staro završi, možda Stefani hoće još novca, možda joj se filmovi nisu dopali, a možda je samo zaključila da Kristen Stjuart (Kristen Stewart) ne ume da glumi i da bi bilo ko bio bolja Bela (Bella Swan)…

drugi Trach Up: Sve ispočetka

Ne obra se bostan dok šljive ne popadaju?

Tek, kuku nama ili blago nama, zavisi s koje strane pogledate, zar ne?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice