Znate ono, muvaju se u srednjoj školi, a onda ona odzuji dalje, a on ne može da je preboli. Život ih razveje na razne strane sveta, a onda se on obogati i postane slavan, ali nije zaboravio na staru ljubav. Ona se nije baš obogatila niti se proslavila, ali nije ni za bacanje. Kada se konačno sretnu posle toliko godina ona odluči da mu pruži još jednu priliku. Viđaju se, izlaze, večeraju zajedno. Deluje kao da im je neophodno vreme da se povežu, nigde ne žure.

Eto, bravo za Tejlora (Taylor Lautner). Izlazio je sa raznim divama (Lily Collins, Selena Gomez, Taylor Swift), ali odlučio se za neku tamo Saru Hiks (Sara Hicks), ljubav iz srednje škole.

tj Trach Up: Taylor Lautner zaborava nema

Mladi Vukodlak i Sara Čirlidersica

Ne samo da je iskazao hvale vrednu osobinu romantičnosti, već živi muški san, a to je da zovne bivšu, a ona mu se vrati.

Bravo mladi vukodlače!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice