Trach Up – Voštana Rihanna!

Trach Up – Voštana Rihanna!

05. Oktobar

Kevina brigada

kevina brigada Trach Up   Voštana Rihanna!

Ima uzorne sestre

Kendal Džener (Kendall Jenner) pozirala je za najnovije izdanje magazina “Lovecat”. Eto, malo ulaganja i sa svojih petnaest godinica već se isplatila familiji.

A sad malo ona!

tejlor Trach Up   Voštana Rihanna!

Na veliku žalost prisutnih, haljine nije poletela

Na nastupu u Atlanti, Tejlor Svift (Taylor Swift) se malo opustila i odrepovala hit repera poznatijeg po skraćenici T.I. iz 2008. “Live Your Life”. Kako to zvuči – ostavljamo vašem oštrom uvu na sud.

Uvoštena Riri

riro Trach Up   Voštana Rihanna!

U dobrom društvu

Ovako izgleda Rijanina (Rihanna) voštana dvojnica, koja je pre dva dana prezentovana javnosti u Londonu, naravno u muzeju Madame Tussauds. Cena izrade, prava sitnica: 150.000 funti.

A sada gospođica ćerka

marta i cera Trach Up   Voštana Rihanna!

A koja bolje kuva džem?

Ćerka čuvene domaćice sklone skandalima Marte Stjuart ( Martha Stewart), Aleksis (Alexis), izdala je knjigu o svom detinjstvu. Naravno, sa nestrpljenjem očekujemo ili pljuvačinu mame ili dobar marketing. Čudna je ta kombinacija gena i novca, nekako nas još uvek zbuni.

Kiki Stju napada

kristen Trach Up   Voštana Rihanna!

Naslovnice će napuniti i blagajne

Kristin Stjuart (Kristen Stewart) se našla na naslovnoj strani magazina “Glamour” za novembar. Priznajemo da su lepše i kreativnije slike koje se nalaze unutra. Pripremite se za napad gospođice Kiki Stju, jer će uskoro premijera još jednog filma sage “Twilight“.

Dejzi Louv hoće pažnju

ddddd Trach Up   Voštana Rihanna!

Make love to the camera!

Po čemu je Dejzi ( Daisy Lowe ) poznata? Osim što joj je tata Gevin Rosdejl (Gavin Rossdale), poznata je po frajerima, pijančenjima i ovakvim fotkama. Dečaci, uživajte!

Posle dvadesete: Nevinost ili dijagnoza?

Ima još nevinih devojaka. A neke se i ne stide svoje dijagnoze. Samo, one ne traže skidača đane, nego svog čoveka. Nego, kako je to povezano?

Pipa se pipka

pipiii Trach Up   Voštana Rihanna!

Seka ovo ne radi. Pred kamerama, barem

Uhvaćena je na delu i Pipa (Pippa Middleton) kako se u četiri izjutra vaćari sa dečkom Aleksom (Alex Loudon). A dekolte? Pa do pupka, naravno!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Egzistencijalna egzistencija

Socijalni okupator bude kad-tad razrušen povratkom čoveka onome čega je deo: prirodi.

Kako bi se ponašala Diznijeve princeze u stvarnosti

Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts

18. April

Oštećeni ne znaju za bolje

Teško ćete sresti nekog čije je oštećenje rezultiralo popravkom i potragom za boljim i kvalitetnijim vezama. A sami nećete popraviti baš nikog. ...

A kako vaš dečko šminka

Ako vas dečko gleda kako se svakodnevno šminkate i sluša kako dajete o tome precizna uputstva, verovatno bi se snašao sa četkicama i bojama. ...
05. April

Recite ne negativnim porukama

Da, preispitajte se da vidite ima li istine u negativnim porukama i lekcije koju treba da savladate. I ne, ne primajte ih više, uz hvala i zbogom. ...