Možda se ne sećate, pa ću vam osvežiti pamćenje. Juna prošle godine mlađahna Kristal Haris (Crystal Harris) utekla je od Hjua Hefnera (Hugh Hefner), pa je morao da otkaže venčanje nekoliko dana pred zakazani datum i vrati kući preko 300 zvanica. Otišla je s drugim, a u emisiji kod Hauarda Sterna (Howard Stern) osvrnula se na bedne ljubavničke veštine čika Hefa.

No, svađa nije prepreka za uspešan odnos, kao ni godine, pa će dvadesetšestogodišnja Kristal ponovo pokušati da se venča sa osamdesetšestogodišnjim Hefnerom. Vratila mu se, uselila u njegovu vilu i objavila svetu da je ponovo njegova zečica broj jedan.

haris Trach Up: Vratila se odbegla mlada

Plastična plavuša odbegla mlada konačno se vratila

Nemojte suditi. Premda i meni Kristal deluje kao još jedna plastična plavojka iz ergele gospodina Hefnera, ako njima ne smeta razlika u godinama i skandal, šta mi tu ima da se mešamo…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice