5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Trach Up: Zašto se Katie razvodi

Trach Up: Zašto se Katie razvodi

Svi se krste i udaraju pesnicama u glavu zato što je Kejti Holms (Katie Holmes) podnela zahtev za razvod od Toma Kruza (Tom Cruise). Ne znam zašto, kad je taj brak od samog početka bio prilično sumnjiv, a potezi Kejti Holms bili prilično neskladni sa slikom koju je odavala pre braka.

Činjenica je da je Kejti podnela zahteva za razvod u Njujorku koji je poznat po tome što sudovi uzimaju u obzir emotivno zlostavljanje u okviru porodice, a izvor bliski Kejt kažu da želi da se otarasi sajentološke crkve. Izvori takođe kažu da Kejti želi isključivo starateljstvo nad Suri (Suri Cruise). S druge strane, kažu da je Tom duboko razočaran i ožalošćen Kejtinom odlukom.

kejti Trach Up: Zašto se Katie razvodi

Dobro jutro, princezo

Kejti kaže prijateljima da se na razvod odlučila zato što je shvatila da se od žustre i živahne devojke pretvorila u robotizovanu ženicu koja je sasvim poslušna. U suštini, trebalo joj je pet godina da vidi nešto što svi vidimo odavno i skine ružičaste naočare. Takođe joj smeta to što je skapirala (tek sad?) da Tom donosi sve odluke u vezi sa Suri i plaši se da će sve više početi da utiče na njen pogled na svet.

Dobro jutro, Kejti!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice