Žan-Klod Van Dam (Jean-Claude Van Damme) je pravi džentlemen. Nikome nije rekao šta je radio na Tajlandu sa Kajli Minog (Kylie Minogue) i ćutao je o tome kao pravi gospodin koji štiti čast jedne dame. Ostaje jedino tajna zašto je sada o tome progovorio:

“Ne sećam se baš najbolje, pitajte nju sigurno ima bolje pamćenje. Čujte, imam 51 godinu i na snimaju filma ‘Plaćenici 2’ (The Expendables 2) popio sam dosta udaraca u glavu. Ne, ne. Recimo da kažem da se to dogodilo i šta onda? Koga to danas zanima? Nekad treba ostaviti prošlost na miru. U stvari, jeste. Jeste, jeste. Dogodilo se. Bili smo na Tajlandu i smuvali smo se. Divno smo se ljubili, vodili ljubav božanstveno. Ne bi bilo prirodno da se nismo smuvali, bila je tako lepa, ispred mene svakog dana, tako lepog osmeha, ljupka i nije se ponašala kao velika zvezda. Dobro sam poznavao Tajland, pa sam joj ga pokazao. Prava je dama.”

kajl Trach Up: Znamo šta su radili Jean Claude Van Damme i Kylie Minogue

Eto, pravi francuski džentlmen. Zar ne?

Ah, govori o snimanju filma “Ulični borac” (The Street Fighter). Jest’, Kajli je u tom filmu baš bila prava bombica.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice