Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Tradicionalna Pierre Premier humanitarna akcija

Tradicionalna Pierre Premier humanitarna akcija

U periodu od 01. do 14. juna u concept butiku Pierre Premier i prodajnom salonu Kare u prodaji će biti limitirana kolekcija Pierre Premier&Ringeraja ogrlica, njihova cena iznosi simboličnih 1.000 dinara, a sva sredstva prikupljena od prodaje biće poklonjena domu za nezbrinutu decu “Jovan Jovanović Zmaj“.

Početak, ove već sada tradicionalne, akcije obeležen je svečanim koktelom 01. juna na Međunarodni dan deteta. Veliki broj Beograđana i Beograđanki od stila rado se odazvao pozivu.

Prisutnima su se ispred Pierre Premiera obratile Ekaterina Petukhova i Ania Nebrenchina, ali i predstavnica doma “Jovan Jovanović Zmaj“, kao i poznata glumica Vjera Mujović. Ambasador Ruske Federacije Aleksandar Vasiljevič Konuzin bio je opravdano sprečen da prisustvuje koktelu, ali je okupljenima pročitano njegovo pismo podrške. Između ostalog poručio je: “između naših zemalja, Rusije i Srbije postoji duga tradicija ispunjena brojinim dobrotvornim akcijama. Ipak najčešće su one bile delo pojedinaca i zato je jako važno što smo se okupili kako bi zajedno nastavili tu lepu tradiciju. Izuzetno mi je drago da sam i sam deo toga.“

Ekaterina i Ania zahvalile su se na nesebičnoj podršci svim ljudima dobre volje i otkrile da je sledeće godine u planu da se ova akcija podigne na međunarodni nivo. Vjera Mujović efektni govor završila je citatom: “dete bez roditelja je kao raskrsnica bez putokaza“.

Gosti među kojima su bili Duška Jovanić, Maja Uzelac, Miloš Nadaždin, Tijana Todorović, Ašok Murti i Filip Maksimović bili su oduševljeni kako inicijativom da se pomogne onima manje srećnim, tako i samim dizajnom ogrlice koji je zajedničko delo kreativne direktorke Pierre Premiera Anie Nebrenchine i Ringeraja nakita iza koga stoje arhitekte Marina Arnaut i Aleksandra Stančić.

Dobrotvorna akcija nastavlja se 05. juna workshopom u samom domu, dok će 14. juna distributerska kuća MCF organizovati posebnu bioskopsku projekciju za štićenike doma kada će se i objaviti koliko je novca skupljeno.

Ekaterina Ania i Vjera Tradicionalna Pierre Premier humanitarna akcija Asok Murti Tradicionalna Pierre Premier humanitarna akcija Maja Uzelac Tradicionalna Pierre Premier humanitarna akcija Vjera Mujovic Tradicionalna Pierre Premier humanitarna akcija Duska Jovanic Tradicionalna Pierre Premier humanitarna akcija

Editors choice