Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Tradicionalno takmičenje za najlepše okićenu jelku hotela “Hyatt Regency Beograd”

Tradicionalno takmičenje za najlepše okićenu jelku hotela “Hyatt Regency Beograd”

U cilju pomoći deci oboleloj od bulozne epidermolize “EB”, beogradski “Hyatt” je ovogodišnju humanitarnu akciju “Izbor najlepše okićene novogodišnje jelke” ostvario u saradnji sa udruženjem “DEBRA”.

17. put organizujemo ovu dobrotvornu prazničnu manifestaciju prilikom koje će svoju kreativnost predstaviti 15 kompanija, čiji će zaposleni ukrašavati jelke koje će biti postavljene u holu hotela “Hyatt Regency Beograd” od 2. decembra 2013. do 8. januara 2014. Inspirisani decom i njihovim osmesima, ovogodišnja tema izbora nosiće naziv “Bajka”.

Izbor najlepše okićene novogodišnje jelke će izvršiti nezavisan žiri koji će pobedniku uručiti specijalnu nagradu na koktelu koji će biti održan 9. decembra 2013. sa početkom u 18h. Na koktelu očekujemo veliki broj zaposlenih iz kompanija koje nam se pridruže, brojne predstavnike medija, kao i animatore iz organizacije “Funky Business”, koji će ovaj događaj učiniti posebnim.

image0011 Tradicionalno takmičenje za najlepše okićenu jelku hotela “Hyatt Regency Beograd”

Ukupan iznos participacije učesnika ovogodišnjeg “Izbora najlepše okićene novogodšnje jelke” biće doniran humanitarnom udruženju “Debra” koje su osnovali roditelji dece obolele od bulozne epidermolize

EB je retka i veoma teška kožna genetska bolest koju, osim problema sa kožom i sluzokožom, prati i niz komplikacija i nuspojava na ostalim organima. Bulozna epidermoliza znači život u bolovima, fizičku ometenost i kratak životni vek. Zbog velike osetljivosti, ova deca su poznata kao “Deca leptiri”, jer im je koža krhka i ranjiva kao krila leptira i većina njih su 80-100 odsto invalidi već nakon nekoliko godina života.

Udruženje “DEBRA” osnovano je 2008. godine sa ciljem međusobnog povezivanja i organizovanja pomoći i podrške obolelima i njihovim porodicama na teritoriji Republike Srbije u vidu savetovanja kako savladati tešku svakodnevicu, ali i u obezbeđivanju neophodnih medicinskih sredstava za negu. “Debra” Srbije je deo međunarodne mreže organizacija posvećenih prikupljanju sredstava za istraživanje i buduće lečenje bulozne epidermolize (DEBRA International) i jedno od osnivača Nacionalne organizacije za retke bolesti Srbije (NORBS), članice Evropske organizacije za retke bolesti (EURORDIS). Udruženje “DEBRA” danas broji 32 člana, od kojih su 25 deca. Sve akcije koje pokreće udruženje “DEBRA” mogu se naći na sajtu debra.org.rs.

Pozivamo vas da nam se pridružite u ovoj humanitarnoj akciji i da kroz druženje i kreativnost predstavite svoje ideje i maštovitost u osmišljavanju ukrasa kojima ćete oplemeniti svoje novogodišnje jelke. Kotizacija za novogodišnje takmičenje iznosi 500 evra, a iznos se uplaćuje u dinarima (RSD) direktno udruženju “DEBRA” do 30. novembra 2013.

Editors choice