Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Transformacija Kampusa: “Radna akcija”

Transformacija Kampusa: “Radna akcija”

Dragi Wannabe čitaoci,

Ovogodišnju najavu za drugi po redu Kampus fest, koji će nositi naziv Transformacija Kampusa, započinjemo “Radnom akcijom” Kampus festa.

U četvrtak, 16. maja, od ranih jutarnjih časova, ekipa Kampus festa zajedno sa svim studentima koji budu voljni da nam se priključe, trudiće se da kampus Univerziteta u Novom Sadu učini što lepšim mestom.

Želja nam je da kampus skrojimo po meri svih studenata, da ga učinimo što prijatnijim i da ga obojimo u što vedrije boje.

 Transformacija Kampusa: “Radna akcija”

“Radna akcija”

Pored oslikavanja kampusa, koje će trajati tokom celog dana, posetioci će moći da uživaju i u izložbi fotografija s prošlogodišnje “Okupacije” Kampus festa. Za sve učesnike “Radne akcije” pripremili smo i razne propratne aktivnosti koje će se dešavati po čitavom studentskom gradu.

Radni dan u kampusu završavamo koncertom mladih autorskih bendova, koji će od 21 čas na Trgu Dositeja Obradovića nastupiti za sve prisutne. Bendovi koji će imati priliku da najave početak ovogodišnje Transformacije Kampusa su: Infernal Form, Itch, Neke Face i Ničim izazvan.

“Radnu akciju” organizuje udruženje studenata “Kampus fest”, u saradnji sa Univerzitetom u Novom Sadu i Studentskim kulturnim centrom Novi Sad (SKCNS).

Pozivamo sve studente i sve mlade ljude, ali i one koji se tako osećaju, da se pridruže “Radnoj akciji” i da sa sobom ponesu pozitivnu energiju i jednu staru majicu, a mi ćemo se potruditi da četkica i boje bude dovoljno za sve.

 

Editors choice