Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Trećeg dana programa, jubilarne 30.Beogradske nedelje mode predstavilo se nekoliko autora kroz modne vinjete. Danijela Glišić, Olga Marković, Emilija Petrović, Bojana Jovanović, Aleksandar Janković, Viktorija Džimrevska i Sara Q predstavili su svoja viđenja mode i umetnosti.

DanijelaGlisic Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Danijela Glišić

EmilijaPetrovic Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Emilija Petrović

Lena Bogdanovic Sara Q Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Lena Bogdanović Sara Q

U vili Kralja Petra I na Senjaku okupio se veliki broj umetnika, poštovalaca rada autora koji su izlagali i medija. Na instalaciji Sare Q, modele su nosile tri glumice: Bojana Stefanović, Suzana Lukić i Marija Veljković, a svaka od njih je dobila zadatak da u isti mah bude i dobra i zla vila. U prostoriji gde je izlagala Emilija Petrović sve je odisalo atmosferom karakterističnom za Noć veštica, koji se obeležava 31.oktobra, a pored bundeva u terarijumima su se nalazile i egzotčni gmizavci. Danijela Glišić i Olga Marković su prisutne, pored svojih kreacija, obradovale i maštovito ukrašenim svilenim bombonama, a Bojana Jovanović i Aleksandar Janković privukli su veliki broj posetilaca svojim modelima. Među posetiocima su se našli i glumice Nada Blam i Lena Bogdanović.

SaraQ Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Sara Q

Bojana Jovanovic Aleksandar Jankovic Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Bojana Jovanović i Aleksandar i Janković

ViktorijaDzimrevska Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Viktorija Džimrevska

Program 30.Amstel Fashion Weeka nastavlja se 24.10. u Nacionalnoj galeriji, Dostijeva 1, gde će biti upriličena izložba nakita “Cyber Coffee” autorke Jasmine Sanader.