Trećeg dana programa, jubilarne 30.Beogradske nedelje mode predstavilo se nekoliko autora kroz modne vinjete. Danijela Glišić, Olga Marković, Emilija Petrović, Bojana Jovanović, Aleksandar Janković, Viktorija Džimrevska i Sara Q predstavili su svoja viđenja mode i umetnosti.

DanijelaGlisic Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Danijela Glišić

EmilijaPetrovic Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Emilija Petrović

Lena Bogdanovic Sara Q Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Lena Bogdanović Sara Q

U vili Kralja Petra I na Senjaku okupio se veliki broj umetnika, poštovalaca rada autora koji su izlagali i medija. Na instalaciji Sare Q, modele su nosile tri glumice: Bojana Stefanović, Suzana Lukić i Marija Veljković, a svaka od njih je dobila zadatak da u isti mah bude i dobra i zla vila. U prostoriji gde je izlagala Emilija Petrović sve je odisalo atmosferom karakterističnom za Noć veštica, koji se obeležava 31.oktobra, a pored bundeva u terarijumima su se nalazile i egzotčni gmizavci. Danijela Glišić i Olga Marković su prisutne, pored svojih kreacija, obradovale i maštovito ukrašenim svilenim bombonama, a Bojana Jovanović i Aleksandar Janković privukli su veliki broj posetilaca svojim modelima. Među posetiocima su se našli i glumice Nada Blam i Lena Bogdanović.

SaraQ Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Sara Q

Bojana Jovanovic Aleksandar Jankovic Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Bojana Jovanović i Aleksandar i Janković

ViktorijaDzimrevska Treći dan 30.Amstel Fashion Weeka

Viktorija Džimrevska

Program 30.Amstel Fashion Weeka nastavlja se 24.10. u Nacionalnoj galeriji, Dostijeva 1, gde će biti upriličena izložba nakita “Cyber Coffee” autorke Jasmine Sanader.

Editors choice