Prvi tragovi leta prepoznaju se po cipelama, i to ne bilo kakvim. Kada vidimo da su devojke počele da nose baletanke, sandale, cipele i šarene boje, znajte leto je pokucalo na vrata.

Ukoliko si i ti jedna od onih, neodlučnih, pa ne znaš kakav komad obuće da kupiš za predstojeći period, mi ćemo ti pomoći u toj nameri.

Otkrićemo ti najveće trendove u svetu mode, koji se tiču najvažnijeg ženskog aksesoara. Cipele za elegantno izdanje ili neobavezan look, na vama je da izaberete.

190 Trend alarm: Must have cipele za letnju sezonu

Sandale sa visokom štiklom

Ukoliko želite izgled kao sa crvenog tepiha, ovo su sandale za vas. Skroz trendi i šik, a slažu se sa svakom kombinacijom. Kupovinom ovih sandala sigurno nežete pogrešiti.

362 Trend alarm: Must have cipele za letnju sezonu

“From Doc Martens to Brogue” cipele

Sledeće cipele su veoma inspirativne i predstavljaju nešto novo u svetu mode. Posebno nam se dopada to što liče na cipele i formalne su, dok je zadnji deo otvoren i noga vam se neće kuvati.

Divan su spoj sa klasičnom kombinacijom, ali i nekom elegantnijom, a mogu se nositi čak i kao sastavni deo svakodnevnog autfita.

448 Trend alarm: Must have cipele za letnju sezonu

Elegantne cipele

Eksplozivne i autentične boje posebno su moderne u poslednje vreme, pa vam savetujemo da se odlučite za neku jarku, upadljivu boju.

Bile one u neonskoj boji, zlatnoj, srebrnoj ili pink, na vama je da odlučite.

543 Trend alarm: Must have cipele za letnju sezonu

Sandale na platformu

Odlične za leto i devojke obožavaju da ih nose, jer dodaju na visini, a udobnije su od štikli!

Ne bismo da budemo pristrasni, ali ovakav model obuće predlažu i sve poznate blogerke.

627 Trend alarm: Must have cipele za letnju sezonu

Patike

Najudobnija moguća obuća, a takođe ih možete kombinovati sa klasičnom kombinacijom i elegantnijim komadima. Spojite nespojivo, novi je trend!

718 Trend alarm: Must have cipele za letnju sezonu

Violeta Stojanović

Editors choice