Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool

Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool

Neko nepisano pravilo glasi: Ne treba nositi šljokice po danu.

Ipak, taj glamurozni duh u nama nekako nam ne da mira i uzavri svaki put kad se prolepša vreme. Iz iskustva znam da kada devojka kupi neku “šljašteću” stvar, žao joj je da je ne prošeta po danu, a često se i pita: “što sam je kupila, ako ne mogu da je nosim? ” .

Hm, da se ne bi dešavali neuspeli pokušaji trendi autfita, čiji smo svedoci svi mi koji svakodnevno viđamo šljašteće devojke na ulicama, koje kao da imaju svoje šoue, pokazaćemo vam kako možete nositi šljokice, a da to ne izgleda napadno, nikako vulgarno, ali da mami znatiželjne i očaravajuće poglede.

Prvo na šta biste trebale obratiti pažnju jeste da to bude samo jedan odevni komad, ali nikako veliki, poput onih dugačkih haljina ili na primer pantalona, koje su očigledno previše elegantne i da se ne lažemo- nisu za ulicu!

Džins se odlično kombinuje sa stvarima tog tipa, ekstravagantnim i šik, a aksesoari sa šljokicama su nekada najbolji mogući izbor.

Divno bi bilo kada biste ovakav komad iskoristile za slojevito oblačenje, jer tada ne bi toliko šljokice došle do izražaja, a bile bi skroz efektan detalj na naizgled jednostavnoj kombinaciji.

Modne blogerke se često služe ovim trikom, pa kada ne znaju šta bi mogle obući one nadenu šta im volja i preko obuku blejzer ulepšan šljokicama i sve oči uperene su baš u njega.

Uostalom, što bismo više pričali ako za sve gore navedeno postoji primer… pa navalite na gledanje!

175 Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool 257 Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool 347 Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool 432 Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool 528 Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool 620 Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool 716 Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool 812 Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool 99 Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool 109 Trend alarm: Nosi šljokice i izgledaj cool

Violeta Stojanović

Editors choice