Još samo malo i sunce će se sručiti na nas, a letnju garderobu konačno ćete izvaditi sa dna ormana. Ah, toliko je omiljenih komada koje jedva čekate ponovo da prošetate, a jedan od njih je šorts. Nema boljeg komada odeće kada su u pitanju topli letnji dani.

Međutim, ovaj komad garderobe nije baš najjednostavnije uklopiti u stil, neretko se dešava da većina devojaka izgleda kao da se upravo uputila na plažu, ili da je napustila teretanu.

Mi vam dajemo četiri predloga kako da kombinujete šorts i izgledate potuno stajliš!

Neka cipele obave sav posao

Ovaj outfit bi mogao da prođe kao casual, ali ipak nije toliko opušten zahavljujući samo jednom detalju, ovim fantastičnim sandalama sa kaišićima.

Odela sa kratkim šortsem bili su jedan od čestih modela na većini kolekcija za predstojeću sezonu. Međutim, ne mora da znači kako treba da otrčite do butika i kupite jedno ovakvo odelo. Kombinujte sa onim što već verovatno imate u ormanu. Ukoliko imate ovakav šorts ostalo je lako, blejzer ili sako, košulja i naravno akcenat na cipelama.

6 shorts suit Trend savet: Četiri načina da nosite šorts

Ne bojte se da kombinujete printove

Cvetni print i jarke boje ultimativni su hit kada je u pitanju model šortsa koji će se nositi ove sezone. Kombinujte ga sa majicom na pruge i upečatljivim printom na sandalama.

b11 636x954 1 Trend savet: Četiri načina da nosite šorts

Damski stajling

Ukoliko ipak niste dovoljno smeli za kombinaciju printova, već vam je draža šik varijanta izaberite šorts bermude sa širim nogavicama i nosite ga poput pencil suknje, sa blago upasnom košuljom i visokim potpeticama.

paris str a rf14 5756 Trend savet: Četiri načina da nosite šorts

Maja Bunčić

Editors choice