Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Trend za proleće/leto 2011: čipka i providni materijali

Trend za proleće/leto 2011: čipka i providni materijali

Čipka asocira na lepotu, zavodljivost, ženstvenost i romantičnost. A i vrlo je šik. Ona je hit sezone za proleće/leto 2011, a najvažnije je da se lepo uklopi i da znamo kako da je nosimo.

Čipka je lepa kada se nosi sama za sebe, ali i u kombinaciji sa drugim materijalima. Zamka koju treba izbeći je prenatrpanost, jer kao što ni sa čim ne treba preterivati, ne treba ni sa njom. Kod čipke važi pravilo “više je manje”.

Najbolje rešenje je jedan čipkasti detalj, ili komad odeće. Od vašeg izbora zavisi koju ćete vrstu čipke nositi, elegantnu starinsku sa većim šarama, ili modernu i senzualnu sa manjim.

Još jedan trend koji nam dolazi sa prolećem su i tanki, lepršavi i skoro providni materijali. Opet je vaša glavna odluka sa čime ćete ove komade kombinovati. Da li imate hrabrosti da ispod nečeg providnog obučete samo veš, ili volite sigurne, a privlačne kombinacije? U igri su sve boje, tako da je inspiracija nepresušna. Oba ova trenda su interesantna sa eksperimentisanje. Zato se zabavite i uvek izgledajte najbolje što možete!


Ana Šurdilović broji dane do diplome fakulteta za novinarstvo. Ovisnik je o Facebook-u, seriji Gossip Girl, modnim magazinima i shoppingu. Ludo je zaljubljena i u ljubavi pronalazi inspiraciju. Sve zanimljivosti beleži na svom blogu Anaonheels.

Editors choice