Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Trendovi u enterijeru: Omiljeni komadi iz Frankfurta (1. deo)

Trendovi u enterijeru: Omiljeni komadi iz Frankfurta (1. deo)

Više od 4,600 izlagača iz 81 zemlje ispunilo je 27 izložbenih hala novim proizvodima, trendovima i kolekcijama na Ambiente-u, u Meseu, Frankfurt – na godišnjem sajmu dizajna, koji je najveći sajam te vrste u svetu i u sektoru koji se odnosi na robu široke potrošnje. Sa svojih 332,000 kvadratnih metara prostora za dizajnere, sajam je poznat po tome što daje šanse novim i inovativnim dizajnerima, kao i već poznatim proizvođačima. Navodno, ovo je mesto na koje dolaze trgovci iz celog sveta da nabave šta im je potrebno.

Moderna baštenska creva za zalivanje

Linda Bratlof (Linda Brattlof) je osnovala Garden Glori (Garden Glory), kada je shvatila da joj je neophodno lepo crevo za zalivanje bašte, a da osim tipične zelene varijante ne može da nađe ništa. Mada više podseća na ručnu torbu, ovo baštensko crevo koje je dugo oko 20 metara, a koje može da se nađe u roze, zlatnoj, beloj, crnoj i sivoj boji, izgleda vrlo glamurozno za jedno baštensko crevo. Svi proizvodi se prave u Skandinaviji.

46710 Trendovi u enterijeru: Omiljeni komadi iz Frankfurta (1. deo)

Moderno crevo za zalivanje

Ridelovi bokali za vino u obliku zmije

Ridel (Riedel), austrijski skulptor stakla (inače poznat po čašama za vino), otišao je korak dalje u svom dizajnu. U aprilu će predstaviti novu kreaciju – bokale za vino koji, ne samo da su praktični kada se u njima drži vino, nego su i prelep deo enterijera kada su prazni. U pravljenje flaše nije bio uključen nikakav kalup. Ideja je da ova prelepa flaša stvori utisak da vino teče. Verzije bokala u boji će biti puštene u prodaju u jesen, ali u ograničenim količinama – samo 100 komada. Ridel možete kupiti u prodavnicama širom SAD-a.

46711 Trendovi u enterijeru: Omiljeni komadi iz Frankfurta (1. deo)

Bokali zmije

Stolica Beli Oblak

Margarida Valente (Margarida Valente) je kreatorka iz Lisabona, iz Portugalije, koja pravi nameštaj i osvetljenje od veza najlon kesa. Pod nazivom Beli Oblak (White Cloud), ova stolica je predstavljena na sajmu Ambiente. Ova stolica, ne samo da izgleda kao oblak, nego je jednako udobna. Mislićete da plutate na oblaku kada budete sedeli u njoj.

46712 Trendovi u enterijeru: Omiljeni komadi iz Frankfurta (1. deo)

Oblak stolica

Skulpturalni nameštaj

Muzeji širom Evrope pribavili su ovaj komad kako bi posetioci muzeja mogli da mu se dive, dok istovremeno uživaju u drugoj umetnosti. Sasvim je, onda, logično što dizajnerka Geraldin Hasn (Geraldine Husson) doživljava svoj nameštaj umetnošću u kojoj može da se živi. Napravljeni od likre, svaki jastuk je ručni rad i prodaje se preko Hasninog sajta.

46713 Trendovi u enterijeru: Omiljeni komadi iz Frankfurta (1. deo)

Neobičan nameštaj


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna. 

Editors choice