1/3

Da, da, znamo da nije preporučljivo slepo pratiti trendove, ali to ne znači da treba da ih u potpunosti ignorišemo i vodimo neku svoju politiku. Trendovi su tu da bi se pratili, ali ipak u skladu sa sopstvenim stilom i ukusom, jer samo tako svaka od nas može da izgleda zaista dobro, moderno i atraktivno i, još važnije, samo tako svaka od nas može da se oseća samouvereno. Dakle, jasno nam je, trendovi su OK, ali u našoj režiji, zato ti danas predstavljamo ključne trendove za sezonu jesen/zima koje bi definitivno trebalo da čekiraš, a pošto su univerzalni, ove sezone ih ponesi na svoj način.

Od glave do pete u istoj boji

Monohromatski stil je više nego ikada popularan, a kada je reč o bojama koje možeš da koristiš za ovaj look – sva sloboda izbora je na tebi. Nama se dopada ova crvena kombinacija, ali sasvim je u redu da to bude i crna!

od glave do pete u jednoj boji Trendovi za sezonu jesen/zima za koje moraš da znaš

“Fensi” čarape

Zna se šta najbolje ide uz sve tvoje omiljene suknje, šortseve i haljine kada ih nosiš tokom hladnijih dana – čarape i to one fensi čarape, zanimljive, koje “kradu” pažnju. Volimo!

fensi unihop Trendovi za sezonu jesen/zima za koje moraš da znaš

Karneri + krzno

Ove sezone važi pravilo više je više! Zato slobodno ukombinuj krzno, karnere i sve te simpatične detalje u okviru istog autfita i – zabavi se!

krzno Trendovi za sezonu jesen/zima za koje moraš da znaš

Editors choice