U znak poštovanja prema preminuloj zvezdi Loren Bekol, jedna divna filmska priča za vas, “Crtačica modela” (Designing Woman, 1957)! Loren Bekol i Gregori Pek u romantičnoj komediji koja govori o muškarcu i ženi koji mnogo vole jedno drugo, ali su u suštini, dve potpuno različite ličnosti. Ova simpatična holivudska priča podjednako će vas i nasmejati i raznežiti, stoga svakako treba da joj pružite šansu.

Poster za film Crtačica modela Tri u jedan: Film, album i knjiga za još kvalitetniji avgust!

Američki alternativni bend The National ove godine izdao je novi album pod nazivom “Trouble Will Find Me”, koji je i te kako vredan pažnje. Ovaj bend nastavlja da deli sa nama prelepu muziku i inteligentne tekstove i zaista bi bilo veoma pogrešno ukoliko ne biste pružili ovom albumu priliku da vas oduševi!

Album Trouble Will Find Me benda The National Tri u jedan: Film, album i knjiga za još kvalitetniji avgust!

Godišnje doba u kom smo i knjiga koju želimo da vam preporučimo dele svoje ime. Dakle, “Leto”. “Leto” je delo skandinavske spisateljice Tuve Janson, koja je inače najpoznatija kao autor serijala knjiga i stripova o “Muminima”. Knjiga koja govori o odrastanju i odnosu između devojčice i njene bake tokom jednog leta na malom ostrvu u Finskom zalivu, svakako je nešto što vam može dodatno ulepšati ovo leto!

Leto knjiga od Tuve Janson Tri u jedan: Film, album i knjiga za još kvalitetniji avgust!

Mina Pavlović

Editors choice