Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Bik

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Bik

Dejtovanje sa devojkom u ovom znaku nije nimalo lako! Taj divlji bik u njoj je samo upozorenje. Ono što spolja izgleda kao smirena i staložena žena, može u trenutku da plane i postane avatar zodijaka koji predstavlja i da te jako povredi!

Dakle, moraš da znaš određene stvari i uzmeš štošta u obzir: njen izgled je bitan, ali je njen karakter ono zbog čega ćeš želeti da ili ostaneš s njom zauvek ili pobegneš glavom bez obzira. Zato, ako nameravaš da dejtuješ devojku u ovom znaku, postoje određene stvari sa kojima nikad ne smeš rizikovati!

Za početak, nemoj misliti da je devojka u znaku Bika kao ijedna koju si prethodno upoznao. Vrlo je verovatno da će ti se učiniti ekstremno tople i delikatne kao jutarnji cvet.

U stvarnosti vrlo su emotivne dok su u vezi i jako ih je lako povrediti! Ako želiš vezu sa ovim znakom, uzmi u obzir da staviš njeno srce na prvo mesto, jer bi i ti mogao da budeš povređen.

Vrlo je moguće da na tebe mogu da utiču njena želja da se izdvoji od ostalih i uspe u onome što voli. Ako si neko ko planira da svaki momenat proživljava sa svojom devojkom, i da joj daš najveću pažnju na svetu, čeka te pravi šok. Ona bi radije posvetila vreme svom poslu. Ako uspeš da se suzdržiš, i pokažeš joj svoj muški ponos, dotrčaće ti. Veza s njom funkcioniše savršeno kada joj ne pokazuješ da te puno interesuje i kada se praviš kao da možeš da je zameniš svakog trenutka.

s12 Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Bik

Čudne naravi, devojka u ovom znaku će te uvek iznenaditi

Ali, pazi se! To što ćeš pokazivati svoju jaku, mušku stranu i što nećeš preterano pokazivati ljubav ne znači da treba da se igraš sa njenim poverenjem i da je varaš sa strane! Jer ovim devojkama poverenje znači mnogo, i vrlo lako mogu da postanu sumnjičave, pa će vam se veza završiti pre nego što bi mogao i zamisliti!

Međutim, šta god da radiš za nju, velike su šanse da ta veza i neće puno potrajati! Devojke u ovom znaku su generalno vrlo muževne, pa se može desiti da si u vezi sa nekim ko ima iste karakteristike kao ti!

S druge strane, mekana predaja i skrivanje tvoje prirode bi mogli da je usreće i da na tom temelju gradite beg od raskida. Ovako nešto svakako ne može očuvati vezu zauvek, ali je može sačuvati na neko vreme!

Saznaj kako osvojiti devojku Ovna ovde.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice