Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Blizanci

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Blizanci

Planiranje dejtovanja sa devojkom u ovom znaku ume da se završi lepom nagradom, ali uz nekoliko tačaka koje moraš uzeti u obzir. Postoji nekoliko razloga zbog kojih nikada ne bi trebalo da se zezaš sa devojkom u znaku Blizanaca dok se zabavljate.

Prva i najbitnija stvar koje moraš da budeš svestan je da ne veruju ljudima lako, ili, da budemo iskreni, one nisu vrsta ljudi koje veruju ljudima generalno! Ovo može da bude jako veliki problem s kojim ćeš se suočiti, jer nema te veze koja može da potraje dugo bez poverenja, što se dešava ako stalno bude sumnjičava ili puno zaštitnički nastrojena ili posesivna, tj. ako bude pokazivala sve one karakteristike zbog kojih će ti biti neprijatno.

Stoga, da bi bio u vezi sa ovom devojkom, očekuj ovako nešto, ali nemoj da bežiš, već izgradi poverenje i dokaži joj da može da ti veruje. Ovo možeš postići tako što se nećeš ponašati sumnjičavo u njenoj okolini, i reci sve o čemu razmišljaš i kako se osećaš.

Devojke u znaku Blizanaca su uvek one koje se okreću porodici i prijteljima pre bilo čega drugog. Pa, moraš znati da će pričati o porodici – kako je osnovati, kako živeti u okviru porodice, a problemi isto spadaju u ovu kategoriju. Lakše je da to znaš unapred, a ne da se posle iznenadiš i kažeš da si šokiran!

Jedno što moraš da znaš o ovim devojkama je da će uvek gledati da impresioniraju tokom prvog utiska, pa se stvari mogu okrenuti vremenom. Stoga, budi spreman da stvari sa prvog dejta uzmeš sa zadrškom! S druge strane, slična strategija iz tvog pravca bi lako mogla da ugrozi sve planove!

Devojke u znaku Blizanaca su one koje puno sanjare, a put do njihovog srca je podrška njih i njihovih snova. Obećaj im podršku i nikada te neće ostaviti! Ako joj pomogneš da ostvari svoje ciljeve i snove, usrećićeš je i ujedno dobiti devojku svojih snova!

slika Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Blizanci

Pokaži joj da može da ti veruje

Međutim, sve ovo pomenuto gore može biti primenljivo samo ako te je prihvatila, što je jako teško, jer umeju da izgledaju kao osobe koje su jako rezervisane i ponosne na sebe. Tvoja prednost je u tome što se ne bi mnogo muškaraca odvažilo da joj priđe! Opet, ovo je vrlo riskantna misija i moraš da se držiš svega što kaže i da budeš oprezan šta radiš. Kad počne da ti veruje i navikne se na tebe, sve postaje med i mleko!

Izvor fotografije: corbis

Kako osvojiti devojku Ovna i Bika pročitaj ovde.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice