Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Devica

Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Devica

Devojka Devica je epitom feminizma. Dejtovati se sa devojkom u ovom znaku ume da bude jako zanimljivo i vrlo izazovno. Ona ima sve ženstvene karakteristike u sebi. Tvrdoglava je. Ambiciozna i mudra, protkana je ženstvenom lepotom.

Ova devojka ima jasne ciljeve u životu – voli ljude istog tipa. Po prirodi je privlači neko ko je već sve isplanirao i ko teži uspehu i perfekciji. Fasciniraju je ljudi koji imaju novac i moć. Kada priđeš devojci u ovom znaku, trebalo bi da predstaviš sliku odlučnog čoveka, onog koji zna u kom smeru ide i koji potpuno veruje u svoje ciljeve. Takođe, moraš biti neko ko ume sam sebe da kontroliše.

Device imaju neobičan način da spaze mane. Lako ti se mogu suprotstaviti u igri nadmudrivanja, jer su jako mudre. Moraš ostati oprezan da ne pogrešiš nešto dok si pred njom, jer kad jednom sazna da si nesposoban, potpuno gube interes. Drugim rečima, pokušaj da ne ispadneš budala pred njom. Najbolje je ne pokušavati da rezonuješ logično kada si sa njom, jer Device, ovaj najfiniji primer ženskog uma, funkcionišu na način koji je muškarcima nedokučiv. Ponašaj se opušteno, kao da nemaš nijednu jedinu brigu u životu i kao da ti je sve potaman. Nećeš joj se dopadati ako si lenj ili ako nemaš ambicije, pa uvek pokazuj sliku bitnosti i želje za napretkom.

devica3 Trikovi dejtinga sa devojkom u znaku: Devica

Daj joj osećaj sigurnosti

Daj joj osećaj sigurnosti, pokazuj joj da si joj veran i da je s tobom sigurna. Neka veruje da ti je bitna, a i ti njoj. Dobra ideja je da je odvedeš na neko prelepo mesto i tu provedeš s njom neko vreme. Jedna jako važna stvar koju moraš da zapamtiš je da joj ne dopustiš da pomisli da si joj neko koga može da cuca, i da ćeš uraditi sve za nju. Učini da se oseća voljeno, ali istovremeno čuvaj svoje dostojanstvo.

Devojka Devica zaista mari za one za koje proceni da su dovoljno bitni, i verna je partnerka. Ali, samo će onda kada se uveri da si ti prava osoba za nju otvoriti vrata svog srca. Do tada, moraš biti strpljiv i praviti se da si potpuno neutralan. Možda će ti biti teško da održavaš takvu sliku dugo, ali ako ne uspeš – sigurno će te prozreti.

Kao mera opreza, znaj i ovo – Devičin apetit je jako izbirljiv i osetljiv, pa budi jako oprezan šta uzimate na dejtovima. Naravno, ako uopšte uspeš da je izvedeš na dejt.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice